Hohlway ®

  Hos Hohlway ® er man safe

 Hohlway ® er funderet i et seriøst forretningskoncept med en ubetinget fortrolighed og sikkerhed. Vi tager privacy seriøst og beskytter vores klienter - deres omdømme og privatliv. Hos os kan man føle sig helt tryg, styrke sig selv og få den tiltrængte restitution. Samlet giver det grundlaget for et gunstisk og trygt udviklingsmiljø, hvor man kan håndtere vanskelige og sårbare ting og slippe det der belaster og tynger.

At være ramt - svækket og syg er et tabu, hvorfor alt for mange holder facaden og forsøger at klare hverdagen, måske ved hjælp af forskellige stimulanser. Alt for mange tror den går, men også rigtig mange er reelt bange for, at række ud efter hjælp. Ikke at få gjort noget ved problemerne er at spille russisk roulette, hvor risikoen for omfattende og alvorlige helbredsskader er unødvendig stor. At række ud efter og modtage hjælp er helt legitimt - et tegn på en klog disponering. At have problemer og/eller befinde sig i en krise har intet med skyld at gøre, men det er dit ansvar at gøre noget ved det.
 Det sværeste er ofte at række ud efter hjælp, det kræver mod og tillid - man er bange for at blive kompromitteret og at verden kan være fordømmende. Anseelse er tungtvejende og skal tages alvorlig, hvilket træder tydeligt frem i forbindelse med, at man bestrider en betydningsfuld stilling - måske som virksomhedsejer eller har en særlig status i samfundet, man kan være politiker, kendt o.lign. Man vil for alt undgå at ens familie, erhvervspartnere, medarbejdere, vennekreds og samfundet generelt skal se og opleve, at man befinder sig i en krise man ikke kan klare selv og har brug for hjælp.

 Compliance er central i vores virksomhed med en stærk integritet overfor vores klienter. Vi tager fortrolighed alvorligt og beder eks.v. ikke vores klienter om testimonials og anmeldelser af dit og dat for at fremme et salg, men som samtidig eksponerer dem med risiko for kompromittering. Hos Hohlway ® er fortrolighed ægte og ubetinget.

Databeskyttelsesforordningen
Vi indhenter ikke følsomme personoplysninger via vores websites. Generelt tilstræber vi, at begrænse overbringelse af følsomme personoplysninger via digitale medier og opfordre vores kunder og klienter til at undlade dette.
Vi indhenter ikke følsomme personoplysninger via vores mail og opfordre vores kunder og klienter til at undlade at viderebringe sådanne informationer via mail.
Dette website er sikret og betyder, at en tredje part ikke kan opsnappe de data, der udveksles mellem dig og os.
 Alt du læser på websiden er fortrolig information videregivet til dig. Benytter du kontaktformularen er dine indtastede oplysninger sikret med kryptering.

 Vi anmoder ikke om følsomme og/eller fortrolige personoplysninger via vores kontaktformular.

Firm

Hohlway ®

Main Office | Tuborg Nord
Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup, Denmark

Contact

All inquiries, contact our main office
☎   70 27 27 72    |    

♦   Opening Hours

General Terms

♦   Terms of Business

♦   Privacy

♦   Ekspertise & Commitment

Still curious about Hohlway ®

♦   About

♦   f     |      in

Powered By ClickFunnels.com