Hohlway ®

  Your Success Begins with Us

 Hohlway ® er fundet i et dybfølt ønske om, at give det absolut bedste livsfundament til ethvert menneske. At kunne udfolde sit fulde potentiale og gøre drømme virkelige - det fortjener alle.

Hohlway ® står for substantiel og langsigtet udvikling af personer og virksomheder - et "House of Brands" indenfor udvikling. Vi er et professionelt agency, hvor de satte mål nås. I mere end en dekade har vi succesfuldt hjulpet vores klienter med at blive stærke og succesfulde. Vi er visionær, nyskabende og funderet i den dybeste viden tilgængelig - vores resultater er så markante, at de må betegnes som evolutionary change.
 Kristján Andrew Suresh Hohlweg er Founder / Owner / Managing Director of Hohlway ®, der kom til verden for mange år siden under en af Kristján's mange rejser til Indien. I et helt særligt og meget dybt meditativt forløb blev fundamentet lagt til det Hohlway ® vi kender i dag.

Kristján er en engageret og passioneret mentor - en af landets dygtigste, med omfattende ressourcer og viden til at flytte mennesker. Han har en helt unik evne til, at nå ind til folk og få afdækket essensen af de udfordringer og problemer, der belaster dem. Med en sjælden dygtighed formår han, at hjælpe allerede ved første møde. Hans klienter beskriver ham som unik og det bedste de har oplevet.

Kristján har en lang og omfattende uddannelsesrejse bag sig. Han er i konstant udvikling og dygtiggørelse inden for hans felt i ønsket om, at give det bedste til dem der søger hans hjælp. Hans erfaring spænder vidt over 30 år, der sammen med stor livserfaring har givet den rette og komplette kombination til, at møde ethvert menneske hvor det er, uagtet status og situation. Hjerteblodet, dybden og ydmygheden i udførelsen af hans métier er ikke til at overse og man oplever straks, at være i trygge hænder. Med et dybtfølt engagement overfor hver eneste klient og gennem særlig indsigt - forståelse og ægte omsorg genvinder de troen - lysten og modet til, at flytte de ofte store udfordringer de står med. Resultaterne er signifikant og gør, at vi uden at blinke kan kalde ham en af landets dygtigste.

Firm

Hohlway ®

Main Office | Tuborg Nord
Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup, Denmark

Contact

All inquiries, contact our main office
☎   70 27 27 72    |    

♦   Opening Hours

General Terms

♦   Terms of Business

♦   Privacy

♦   Ekspertise & Commitment

Still curious about Hohlway ®

♦   About

♦   f     |      in

Powered By ClickFunnels.com